Tarkennetaan hieman, on siis sokerin ja valkoisen viljan lisäksi
jättänyt pois peruna, riisin ja pastan. Muutaman ruisleipäviipaleen
olen syönyt, täytyy koittaa kaupasta etsiä jotain perinteistä
ruisleipää, mihin ei ole sotkettu vehnäjauhoja.
Eipä tässä kuitenkään millään kitudieetillä ole oltu. Olen herkutellut
ihan kamalasti, siis tehnyt tosi hyvää ruokaa, jälkkäriksi tai
iltapalaksi usein juustoja. Sitten olen syönyt rahkoja ihan kerman
kanssa. Kaikkea sellaista, mitä perinteisesti on pitänyt
epäterveellisenä ja lihottavana.
Ruokapäiväkirja ke 18.5.
Aamupala
- paistoin pannulla kesäkurpitsakuutioita sekä 2 munaa
- raejuustoa
- pala juustoa
- tomaatti
- pakastevadelmia
- olvin jaffaa...
Välipala
- real-tyyppinen ruisleipä margariinilla
- 1 muki kahvia rasvattomalla maidolla
Päivällinen
-
dippilautanen eli kermaviilidippi pestolla maustettuna, kurkkua,
porkkanaa ja kukkakaalia
- kipollinen vadelmia
- suolapähkinöitä (cashew, maapähkinä, pistaasi)
keskiviikko, 18. toukokuu 2005
Kommentit