Tarkennetaan hieman, on siis sokerin ja valkoisen viljan lisäksi jättänyt pois peruna, riisin ja pastan. Muutaman ruisleipäviipaleen olen syönyt, täytyy koittaa kaupasta etsiä jotain perinteistä ruisleipää, mihin ei ole sotkettu vehnäjauhoja.

Eipä tässä kuitenkään millään kitudieetillä ole oltu. Olen herkutellut ihan kamalasti, siis tehnyt tosi hyvää ruokaa, jälkkäriksi tai iltapalaksi usein juustoja. Sitten olen syönyt rahkoja ihan kerman kanssa. Kaikkea sellaista, mitä perinteisesti on pitänyt epäterveellisenä ja lihottavana.

Ruokapäiväkirja ke 18.5.

Aamupala
             - paistoin pannulla kesäkurpitsakuutioita sekä 2 munaa
             - raejuustoa
             - pala juustoa
             - tomaatti
             - pakastevadelmia
             - olvin jaffaa...

Välipala
             - real-tyyppinen ruisleipä margariinilla
             - 1 muki kahvia rasvattomalla maidolla

Päivällinen
             - dippilautanen eli kermaviilidippi pestolla maustettuna, kurkkua, porkkanaa ja kukkakaalia
             - kipollinen vadelmia
             - suolapähkinöitä (cashew, maapähkinä, pistaasi)